Online Spellen
Link Tips

Zigiz Spellen

Email ons

Lees voor je een vraag naar ons toestuurt eerst de vragen op deze pagina door. Misschien staat daar het antwoord al tussen.

Wij beantwoorden geen mail die vragen om hints om verder te komen in een spel en kunnen je ook niet helpen om een spel te installeren die je niet hebt gedownload vanaf/via onze site.Ik kan een spelletje niet downloaden?
Regelmatig controleren wij of de spellen nog te downloaden zijn. Vaak lukt het downloaden niet vanwege de drukte op het net. Probeer het dan nog eens in de ochtend bijvoorbeeld. Het kan ook voorkomen dat een website waar een spelletje op staat verplaatst is. Mocht je problemen houden met downloaden stuur ons dan gerust een mailtje.


Wanneer komen er nieuwe spellen op de site?
Op dit moment zijn we nog steeds bezig met de site te veranderen.

Mogen ook volwassen meedoen aan de prijsvragen/wedstrijden?
De website is bedoeld voor jong en oud. Iedereen mag dus meedoen aan alle prijsvragen/wedstrijden en maakt even veel kans op een prijs.


Waarom staan er op de website geen spellen zoals The Sims of Fifa Soccer?
Het Spellenweb is gericht op Freeware Spellen. Dit zijn spellen die je gratis mag gebruiken en verspreiden. Op spellen zoals The Sims zit copyright en deze mag je dus niet verspreiden.


Vragen

Let op!! Wij hebben geen interesse in linkruilen of adverteren voor Casino websites. Deze emails zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Voor alle andere linkruilen geldt dat indien wij interesse hebben nemen we contact met je op. Je kan ons bereiken op webmaster@spellenweb.nl


©spellenweb. het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het downloaden of installeren kan niet op ons worden verhaald