Online Spellen
Link Tips

Zigiz Spellen
Linkpartners

Uitleg over uitpakken van spelletjes


Ik kan mij eigen voorstellen dat je nog al erg schrikt van al die extra`s die het programma nu weer in zich heeft.  Wat moet ik er allemaal mee?? Geen nood eerst moet je weten hoe je een programma uit moet pakken en al die extra`s komen later wel.

Download nu eerst WinZip van website

Winzip is Shareware en werkt dus maar 30 dagen. Wil je liever een FREEWARE programma gebruiken download dan 7-Zip. 7-Zip werkt praktisch hetzelfde als WinZip, maar omdat de meeste mensen winzip al hebben leggen wij dat programma uit op deze pagina.

 
Geef het een plaats op je harde schijf


Geef de plaats aan waar je het programma Winzip wil opslaan. In dit geval 
heb ik de "C" schijf uitgekozen. Klik met je muis op "opslaan" en het programma 
wordt binnen gehaald.

 
Zoek op de "C" schijf Winzip op en "klik" met je muis op het programma.
 

 
Klik nu met je muis op het de button "Setup". Het programma zal nu opnieuw vragen waar het zich moet uitpakken. Zodra je heb aangegeven waar het zich op de harde schijf mag uitpakken, begint het programma zich te installeren. Na wat formuliteiten is het programma klaar voor gebruik.

 
Op de zelfde manier zoals boven omschreven haal je ook de bestanden binnen van het spellenweb. Download van website, geef het programma een plaats op je harde schijf enz. 

 
Winzip start automatisch op. Klik nu op de Winzip file en het scherm hier boven opent zich.


Klik nu in het Winzip programma op "Extract". 


Geef nu aan op welke plaats je het spel wil neerzetten.> 


Daarna klik je op de button " New folder" en geef de directory de naam van het spel. Op deze manier kun je de directory met de het spel snel terug vinden op je harde schijf.


Na de directory gemaakt te hebben, zie je het verschijnen op je scherm. Klik nu op "Extract". Winzip zal nu het programma gaan uitpakken in de zo net juist aangemaakte directory.

  

Het programma is nu uitgepakt en je kunt beginnen met installeren.

Nu kun je eindelijke je favoriete spel spelen.:-) Veel succes!!!!

Vragen!!!! Mail me gerust en vertel wat de problemen zijn, dan komen we er altijd wel uit.
 

©spellenweb. het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het downloaden of installeren kan niet op ons worden verhaald