Online Spellen
Link Tips

Zigiz Spellen
Linkpartners

Email ons

Lees voor je een vraag naar ons toestuurt eerst de vragen op deze pagina door. Misschien staat daar het antwoord al tussen.

Wij beantwoorden geen mail die vragen om hints om verder te komen in een spel en kunnen je ook niet helpen om een spel te installeren die je niet hebt gedownload vanaf/via onze site.


Als ik een spelletje wil downloaden vraagt hij om een loginnaam?
Dit komt door je download accelerator (bv getright, smart download van Netscape). Zo gauw je deze uit zet en op de normale manier gaat downloaden heb je hier geen last van.

Het spelletje wat ik download eindigt op .zip ?
Als een file op zip eindigt dan moet je eerst dit spelletje uitpakken met winzip voor je het kan spelen. Hoe winzip werkt en waar je het kan downloaden kan je op deze pagina vinden.

Ik kan een spelletje niet downloaden?
Regelmatig controleren wij of de spellen nog te downloaden zijn. Vaak lukt het downloaden niet vanwege de drukte op het net. Probeer het dan nog eens in de ochtend bijvoorbeeld. Het kan ook voorkomen dat een website waar een spelletje op staat verplaatst is. Mocht je problemen houden met downloaden stuur ons dan gerust een mailtje.

Het spelletje wat ik gedownload heb doet het niet?
Wij testen alle spelletjes die we op de site zetten. Als een spelletje het niet doet zal dit waarschijnlijk komen dat je bepaalde files mist op je pc. Soms wil het helpen om msvbvm60.dll te installeren. Mocht dit niet helpen stuur ons dan een mailtje over welk spel het gaat en welke foutmeldingen je krijgt. Dan kunnen wij er voor zorgen dat deze bestanden op de site komen te staan.

Mijn emailadres is veranderd?
Als je emailadres is veranderd en je wil de nieuwsbrief blijven ontvangen zal je je opnieuw aan moeten melden met dit emailadres. (zie formulier voorpagina)

Wanneer komen er nieuwe spellen op de site?
Elke week komen er nieuwe spellen bij op de site. Wil je weten welke kan je het beste lid worden van de mailinglist.

Mogen ook volwassen meedoen aan de prijsvragen/wedstrijden?
De website is bedoeld voor jong en oud. Iedereen mag dus meedoen aan alle prijsvragen/wedstrijden en maakt even veel kans op een prijs.

Ik zoek een spel wat ik niet kan vinden op Het Spellenweb?
Als je zoekt naar een speciaal spel (wel freeware) kan je ons dit mailen. Wij zetten dan een oproepje voor je in onze nieuwsbrief. (jouw emailadres wordt er bij gezet)

Waarom staan er op de website geen spellen zoals The Sims of Fifa Soccer?
Het Spellenweb is gericht op Freeware Spellen. Dit zijn spellen die je gratis mag gebruiken en verspreiden. Op spellen zoals The Sims zit copyright en deze mag je dus niet verspreiden.

Vragen over online spellen van GameSquare of Spelpunt?
Kijk voor hulp bij een spel van GameSquare op deze HELP pagina . Op deze pagina vind je diverse oplossingen en voor hulp bij een spel van Spelpunt kijk dan op deze HELP pagina .

Adverteren op Spellenweb
Neem indien je wil adverteren op onze site contact op via het formulier. Maximale duur van adverteren is 3 maanden, na deze 3 maanden is verlengen mogelijk.

Prijzen zijn exclusief btw

Banner boven aan voorpagina 60 euro per maand
Banner midden op voorpagina 40 euro per maand
Banner onder zoekoptie 40 euro per maand
Link in rubriek Linktips 10 euro per maand
Banner boven pagina`s waar de download spellen en programma`s staan 40 euro per maand
Banner onderop pagina`s waar de download spellen en programma`s staan 40 euro per maand

Statistieken .


Vragen

Let op!! Wij hebben geen interesse in linkruilen of adverteren voor Casino websites. Deze emails zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Voor alle andere linkruilen geldt dat indien wij interesse hebben nemen we contact met je op. Je kan ons bereiken op webmaster@spellenweb.nl


©spellenweb. het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het downloaden of installeren kan niet op ons worden verhaald