Zoek naar Spel
Online Spellen
Link Tips

Zigiz Spellen
Download Spellen
Linkpartners
Zoek Programma
Download Programma

kaart: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Real Texas Hold'em Poker
groot: 2,45 mb
datum: 22 april 2007
Windows XP: voldoet aan deze systeemeisen
Note: Flop = De deler legt dan de volgende drie kaarten open op tafel. Deze kaarten worden de Flop genoemd. Kaartcombinatie`s: Royal flush: De best mogelijke hand bij het poker. Vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort, met de Aas als hoogste kaart. Straight flush: Vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort. Four of a kind: Vier kaarten met dezelfde waarde, gecombineerd met een willekeurig andere kaart. Full house: Drie kaarten van dezelfde waarde, gecombineerd met twee andere kaarten van dezelfde waarde. Flush: Vijf willekeurige kaarten van dezelfde soort. Straight: Vijf in waarde opeenvolgende kaarten van willekeurige soort. (De Aas kan hier gebruikt worden als volgend op de Heer, of als 1, dus komend voor de 2.) Three of a kind: Ook wel bekend als een Set. Drie kaarten van dezelfde waarde, gecombineerd met twee verschillende willekeurige kaarten. Two pair: Twee kaarten van dezelfde waarde, gecombineerd met een ander paar kaarten van dezelfde waarde en een overige willekeurige kaart. One pair: Twee kaarten van dezelfde waarde, gecombineerd met drie verschillende willekeurige kaarten. High card: Ook bekend als een zogenaamde High hand. Het volgende voorbeeld wordt beschouwd als een Aas, tien, negen, zes,vijf (info wikipedia)
Texas Hold'em Poker is een pokerspel wat op dit moment erg veel gespeeld word en erg populair is. Het is een kaartspel wat vrij gemakkelijk te leren is. Bij Texas Holdem krijgt elke speler twee gesloten kaarten (hole cards) die alleen voor die speler zijn. Daarnaast worden er naar verloop van tijd vijf kaarten open op tafel gelegd. Alle spelers kunnen deze kaarten met hun gesloten kaarten combineren om zo de best mogelijke hand van vijf kaarten te maken. Net als bij het spel Yathzee, moeten er combinatie`s gemaakt worden. B.v. Three of a kind, Two pair, One pair enz. Enig nadeel: Het is een mooi spel, alleen hebben de makers na het beŽindigen van het spel een automatische link gelegd naar hun website om hun website te promoten. Als je dit geen probleem vind, dan is het een mooi spel om te spelen!!! Have Fun!!! :-)
download

Shamrock Solitaire
groot: 1,63 mb
datum: 9 april 2007
Windows XP: voldoet aan deze systeemeisen
Note: Muisbutton = verplaats kaarten
Shamrock Solitaire is een kaartspel, waarbij de kaarten in 17 verschillende decks bij elkaar liggen. De bedoeling van het spel is om de kaarten op volgorde (aas, twee, drie enz) aan linkerkant bij elkaar neer te leggen. Om een kaart uit een deck te wisselen mag deze maar 1 stap hoger of lager in rang zijn. B.v. een schoppen 7 en een harten 6, deze kunnen van plaats gewisseld worden en tot slot kan het wisselen van plaats alleen gebeuren wanneer er minder dan 3 kaarten liggen. Have Fun!!! :-)
downloadlink

32 Cards
groot: 7,64 mb
datum: 4 februari 2007
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Muis = bediening spel
In het kaartspel 32 cards is het de bedoeling om een hogere score te halen dan de computer. Trek een kaart en vink daarop aan b.v. het puntensaldo van dat land, mocht deze nou hoger zijn dan van je computertegenstander dan heb je een punt gewonnen en op deze manier speel je het kaartspel verder uit. Have Fun!!! :-)
downloadlink

123 Free Solitaire versie 5.50
groot: 3,47 mb
datum: 24 juni 2006
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: 12 verschillende kaartspellen Freeware versie staat onder aan op downloadpagina!!!
123 Free Solitaire bevat 12 verschillende kaartspelletjes o.a. Diplomat, Eighteens, Flower Garden, Forty Thieves, FreeCell, Grandfather\'s Clock, Klondike, Pyramid, Royal Rendezvous, Spider Solitaire, Spider Solitaire One Suit and Spider Solitaire Two Suits.
downloadlink

234-Gleiche
groot: 1,42 mb
datum: 6 mei 2006
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Linkermuisbutton = draai kaart om Rechtermuisbutton = stop spel terug naar hoofdmenu
234-Gleiche is een memorie spel waarbij het mogelijk is een keuze te maken om het spel te spelen met twee, drie of vier kaarten.
download

Zing +
groot: 3,30 mb
datum: 25 maart 2006
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Puntentelling kaarten: Zing = 2 dezelfde kaarten (1ste slag) = 10 punten Boer = pak hele slag (b.v verschillende kaarten (3 punten) + boer (1 punt) samen 4 punten Ruiten 10 = 2 punten Dubble Zing = Boer en gooi je daar ook de boer op = 20 punten Schoppen 2 = 2 punten
Het doel van dit kaartspel is om als eerste (keuze spel) 101, 201 of 501 punten te halen. Have Fun!!! :-)
downloadlink

Pure Patience
groot: 871 kb
datum: 4 februari 2006
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Linkermuisbutton = verplaats speelkaarten
Het kaartspel Pure Patience bestaat uit 4 verschillende rijen met speelkaarten en elke rij bestaat uit 13 verschillende speelkaarten. Het spel begint met de eerste kaart links boven in. Stel dat deze kaart een harten negen is, dan zal de volgende kaart een harten acht moeten zijn enz enz. Je kunt in het spel telkens 2 kaarten van plaats laten verwisselen en op deze manier moet je proberen de speelkaarten qwa kaartwaarde op 1 rij proberen te krijgen.
downloadlink

Alive Directory Uno
groot: 4,17 mb
datum: 29 december 2005
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Rechtermuisbutton = spelen spel
In Nederland is dit spel meer bekend onder de naam Pesten. Wil je precies weten hoe Uno gespeelt wordt kijk dan op deze pagina.
download

Toepen
groot: 239 kb
datum: 14 mei 2005
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Muis = spelen spel
Toepen wordt gespeeld met 32 kaarten, met van elke kleur* in rangvolgorde 10 (hoogste), 9, 8, 7, Aas, Koning,Vrouw,Boer (laagste).De winnaar van een slag is diegene met de hoogste kaart van de als eerst gespeelde kleur. Kijk voor meer informatie bij Help in het spel.
download

Pesten
groot: 285 kb
datum: 14 mei 2005
Windows XP: voldoet ook aan deze systeemeisen
Note: Muis = spelen spel
Speel nu eindelijk het favoriete kaartspel pesten op je pc. Dit is een nederlandstalig spel met duidelijke uitleg voor mensen die het kaartspel eventueel nog niet kennen.
download


kaart: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

©spellenweb. het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het downloaden of installeren kan niet op ons worden verhaald